Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с отдушника на резервоара!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем с отдушника на резервоара!

Здравейте, до скоро колата ми беше в гаража за основен ремонт да ДВГ-то и сега след като я сглобих,се появяват малки проблемчета,та.... да ви питам за резервоара. Като отвора капачката и излиза ваздух под налягане от него,също така като се пълни бенизина,трябва мн бавно да се прави, щото иначе улива. Казаха ми,че било от отдушнка,да знаете какъв е лека за този проблем?Също така колата ми от време на време държи високи обороти, към 2500. Бобо беше с мен на огледа на колата и ми каза, че е или от жилото,или дроселните клапи трябва да се регулират на Елкон.Не е от жилото,защото стои хлабаво,а от както съм я взел 3 пъти съм бил на елкон и немогат да се справят с проблема.Според мен е от оная машинка която следи колко са отворени дроселите (сори ама забравих как се казваше ) за това от снимката става въпрос.Та ще се радвам ако можете да помогнете мерси предварително
    Alfa Romeo 33 QV 92' - Ex
    Fiat Coupe 2.0 20V TURBO KINUGAWA TD06SL2 - 25G Billet; Madness Motorsport Remap; OMP Lowering Springs Kit -30mm;HDI EBC;17" Fittipaldi Avon; 390HP & 426NM

Машинката не следи колко са отворени дроселите, а дали са затворени Просто ключе. Другаде е проблема, ма от разстояние диагноза няма
    Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Абе не съм казвал да ходиш на елкон Просто трябва да се регулират дроселите и да се види моторчето за празния ход дали не е фира
      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
      sigpic
      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo
        Абе не съм казвал да ходиш на елкон Просто трябва да се регулират дроселите и да се види моторчето за празния ход дали не е фира
        Нали е ебан Бош, та никога не дава фира............

Comment

Първоначално публикувано от Bobo
          Значи несъм разбрал правилно , както и да е,скоро ме очаква пак посещение при елкона,че предния път са си оставили ръцете ще им кажа да проверат тези неща и да се надяваме че ще кажат от какво е.А някакво решение с отдушника на резервоара?
          Alfa Romeo 33 QV 92' - Ex
          Fiat Coupe 2.0 20V TURBO KINUGAWA TD06SL2 - 25G Billet; Madness Motorsport Remap; OMP Lowering Springs Kit -30mm;HDI EBC;17" Fittipaldi Avon; 390HP & 426NM

Comment

И на мен от капачката на резервоара ми съска като я отварям но никога не е уливало бензин та не съм се хващал сериозно. Иначе мисля че отдушника се намира като свалиш тапицерията на багажника отляво.

За оборотите съвет не мога да дам само ще споделя че мойта държи 200 оборота в минута на празен ход.... т.е. не вярвай много на оборотомера, че и на километража
            2003 166 3.0 V6 Distinctive, 2016 Skoda Fabia 1.2TSI DSG
            ex 33 1.5 Boxer, 155 1.8 T.S., 156 2.0 T.S., 166 2.5 V6, 159 2.4 JTDm Q-Tronic
            sigpic

Comment

Re: Проблем с отдушника на резервоара!

Не е отдушника. По приказките прилича на забравен парцал в гърлото или друга глупост.
              Ходил ли си в Мототехника. Джими

Comment

Re: Проблем с отдушника на резервоара!

Първоначално публикувано от aav
                Не е отдушника. По приказките прилича на забравен парцал в гърлото или друга глупост.
                Ходил ли си в Мототехника. Джими
                Баш е от отдушника, има и клапанчета за тая работа. Намират се под колата около резервоара

Comment

Working...
                X